Blogger Templates

Monday, 18 April 2011

Bila onn malam malam bute , nie lahh jadi nye :>

heh , sepanjang hary nie .. ak rase tgn ak nie xlepas je drpd lappy yg comel ni . yolahh kann , student "rajen" , tak boleh nak pi mane-mane dahh . dok melekat kat lappy nie je lahh kann  , HEE~ anyway .. borak punye borak taa sedo pulok ak dah lewat malam . ate ? lalai bebeno nye ponn . chinohot betol lahh , haihhh ..


ak xtaw lahh pasai paa aku dok nyemak kan muke ak dlm laman web FB nie . ate? takde keja le tuuhh . mang ponn . ish2 , haha ! bukan hape .. esok nak blah . ak qadho cukop2 lahh derr . bukan senang nak khusyuk depan lappy nie  . yelahh .. mcm korunk xtaw je kann .. tahun nie ak amek espiem . compem le my mummy n daddy dok bisen2 . normal lahh tu .. dah dah ! jgn komen ape2! keh3


err , mlm nie ak banyak buang mase .. borak xtentu hale . bende remeh pon boleh gax jady topik ter"penting mlm ni . hailoo~citt ! ak nak list sapa yg dok ngarot2 ngan aku mlm nie .. ish2


top 5 , dengan ini aku kepilkan sekaly gambo gambo "beliau":


1: rabiatul adawiyah ridzuan



buad pengetahu semue .. ak naek biol bila masok bab borak ngan minah nie .. hadoyaii ..sumpa ! biol pale hotak aku taw , kikiki [maap abi:)]TERrlepass , HEEE~




2. syahirah auni jamaluddin


err , yang nie taa boleh cakap ape dahh . asek dok melalot sini sana . HAHA ! btw ... takpa lahh kan .. sekaly sekala :) eh eh , sebelom tuu nk pujy siket ... baju hg lawa laa , kuih2



3.najiha zainal
najiha njiha .. ape lahh kauu . dgn aku pon kau nk  berahsie . chinohot betol lahh . act .. kau uff awal snagad . kalau x .. boleh menyambong topik mlm nie , wahaha . HOT weii :P




mm , alikisah nye ... habes sudahh . yelahh kan .. esok naa balek hostel . tak ke naye kalau ak bangun lewat esok ? barang 2 pon bersepahh . keje rumah ? taa payah cakap derr , SERABOD awok pikekann .. huuu ~

ps: aku minx ampon kalau ade terkaso bhse babe :) , HEE ~











Saturday, 16 April 2011

Tasek Raban story-mory :)

Ade lahh stu hari tuu .. dapat jugax kitorng pegi tasek raban . mane tak nye kann .. drpd kemarin punye kemarin asek kene tunde je kitorunk punye program , hailaa ~ . naseb baek lasalas dpt jugak kitorunk pegi .. punye lahh azab nk tunggu keputusan cekgu . HAA ! bile dh dpt pegi tuu , sume classmate aku gelojoh je nak booking tmpt duduk dlm bus . maseng maseng bizi gilo . malam tuu .. sume kelam je chop beg balek kampong nak bawak pi sane . yelahhh .. beg senirik tak menepati piawai .. so , mlm tuu ... kitorunk turun cari beg beg yg berkenaan . ape lagy kann ... borrow beg junior lahh :) 




sampai2 je kat sne .. sume dh seap pegang camera mseng2 . flash sne flash sini . haihh .. saket mate .. tapi mang adat dax sekola aku la kann . nmpk je flash camera , amek port nk masok dlm gambo sekali . HAA .. time tu lahh , sume dok betoi tudung . yelahh ! kekemasan diri tu beb ! err , ckp pasai gamba bersepah gamba yg kitorunk dh snap . oke lahh .. mls nk borak pnjg2 .. meh ak tunjuk gamba mcho kitorunk tuu , HAHA !


  


mang bes siot . tapi yg x best nye bilek kitorunk takde tv3 . aisehh ... bertuah betol . tapi takpela kann .. kami ttp bersyukur . janji dapat jugak tgok tv ...hoho
haish .. klu naa cite sume rase nye takkan habes . rase nye sampi sini je lahh kot . act .. ak ngantok sangad nie .. HEE ~ 
OKE korang .. byebye:)